Okos dupla transzformátoros villanypásztor > akkumulátoros és 230/12 Volt hálózati üzemre.

Újdonságnak számít a magyar fejlesztésű és jelenleg egyedülálló termék kategóriát képviselő, 2 x 4,5 Joule kimenő energiát leadni képes teljesítményű villanypásztor.    Az egyszerűséget és a költséghatékonyságot figyelembe véve a maga nemében egyedül álló a technika, hiszen az ügyfél 2 db prémium kategóriás villanypásztort kap szinte egy áráért, amit egyetlen gyártó sem részesít előnyben.  A 12 Voltos akkumulátorról is használható ( kettő az egyben ) készülék, két db kimenő transzformátorral szerelt és egymástól függetlenül működő villanypásztort jelent .   

Használható két egymástól függetlenül működő elektromos biztonsági kerítésekhez  (2 x 1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez (2 x 4-5 km karámhoz) egyaránt, vagy a kettő kombinációjához. 

Prémium kategóriás villanypásztor adatai:

A készülék Megfelel az EN 60335-2-76 európai szabvány, elektromos kerítés energia ellátók speciális követelményeire vonatkozó előírásainak.

A villanypásztor mikroprocesszor által vezérelt, önszabályzó és többszörösen galvanikusan leválasztott elektronikával szerelt biztonságos készülék, hő megfutás ellen védett és a külső behatásoktól függetlenül, rendkívül stabilan tartja a kimenő impulzus feszültség értékét, annak alakját  valamint a kimenő energia nagyságát.

Kimenő feszültség: 2 x 10.000 Volt

Tárolt energia: 2 x 7 Joule

Kimenő energia: 500 Ohm standard terhelésen 2 x 4,5 Joule

Kimenő feszültség: 500 Ohm standard terhelésnél 2 x 7.000 Volt

Használható tápfeszültség: DC 10,8 V és 15 V között. Hálózatról is üzemeltethető 230/12 V DC 5-6 A tápegységről.

A készülék elektronikája a beépített 8-db led segítségével, maximálisan informálja a felhasználót a készülék megfelelő működésének és hibáinak ellenőrzésére.

A készülék ki és bekapcsolása az indítására és leállítására szolgáló elektronikus kontaktussal történik  ( nincs mechanikus ki és bekapcsoló!)  Ezzel a megoldással akár egy független relé kimenettel szerelt GSM kapunyitó  modul segítségével ( pl. kerítés hiba keresés, javítás esetén ) távolról ki és bekapcsolhatóvá tehető a villanypásztor, ingyenes (0 Ft-os) hívással. Igény esetén lehetséges a két villanypásztor külön külön történő ki és bekapcsolása is

A készülék víz és páramentes helyen használható vagy zárható megfelelő IP védettséggel rendelkező dobozba, szekrénybe szerelhető !

 

A készülék ára : 120.000 Ft  Áfa tartalom 0 %