Egyzónás GSM riasztó és vezérlő szett, prémium kategóriás villanypásztorral. Komplett szerelve beüzemelésre kész állapotban, 230 V hálózatos és 12 V akkumulátoros- napelemes üzemre.

Villanypásztor GSM riasztó egyzónás szett, prémium kategóriás villanypásztorral, üzemkész állapotban, komplett fémdobozba szerelve, szabotázsvédelemmel, kábel és csatlakozó kivezetésekkel. Használható elektromos biztonsági kerítésekhez (1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez ( 4-5 km karámhoz) egyaránt, egyszerű és gyors üzembe helyezéssel. Távfelügyeleti rendszerhez is kapcsolható.    

A gondos tervezésnek köszönhetően a villanypásztor elektronikája tovább bővíthető 2 x 4,5 Joule kimenő energiát leadni képes teljesítményű villanypásztorrá. Az egyszerűséget és a költséghatékonyságot figyelembe véve a maga nemében egyedül álló a technika, hiszen az ügyfél 2 db prémium kategóriás villanypásztort kap szinte egy áráért. További nagy előny, hogy meglévő riasztóval ellátott vezérlő szettjét, később kétzónás rendszerré alakíthatja így akár két különböző elektromos biztonsági kerítést, karámot vagy a kettő kombinációját működtetheti egymástól függetlenül működő funkciókkal.  

A szett rendelhető dupla transzformátoros villanypásztorral is, így minimális költség ráfordítással kap egy további elektromos kerítés, működés funkciót. 

A szett ára: Kérjen aktuális ajánlatot.

A szett 20 m dupla szigetelésű nagyfeszültségű kábellel szerelve a villanypásztor kimenet + karámriasztó bemenet + földelés bekötésére.

A szett átkapcsolható 230 V-hálózatos és 12V akkumulátoros-napelemes üzemre, egyszerűen egy csatlakozó áthelyezésével.

A GSM riasztó minden olyan hibát képes jelezni, ami az elektromos kerítéseknél keletkezhet.

Információk részben vizuálisan is kijelzésre kerülnek a modulokon található ledeken.

Riasztás mobiltelefonra, ingyenes hívás formájában és riasztás SMS üzenetben, az üzenet tartalma konkrétan megnevezi a riasztás kiváltás okát, a külső érzékelők riasztás jelzését is (pl. kapunyitás érzékelő stb.).

Riasztás hang fényjelzéssel, csatlakozás előkészítéssel a riasztó indíthat külső intelligens hang és led fényjelzőt, valamint bekapcsolás állapotjelző led világítást. (az állatok zavarása esetén a sziréna kikapcsolható vagy működési ideje korlátozható, meghatározható)

Villanypásztor adatai:

Megfelel az EN 60335-2-76 európai szabvány, elektromos kerítés energia ellátók speciális követelményeire vonatkozó előírásainak.

A villanypásztor mikroprocesszor által vezérelt, önszabályzó és többszörösen galvanikusan leválasztott elektronikával szerelt biztonságos készülék, hő megfutás ellen védett és a külső behatásoktól függetlenül, rendkívül stabilan tartja a kimenő impulzus feszültség értékét és annak alakját, valamint a kimenő energia nagyságát.

Kimenő feszültség: 10.000 Volt

Tárolt energia: 7 Joule

Kimenő energia: 500 Ohm standard terhelésen 4,5 Joule

Kimenő feszültség: 500 Ohm standard terhelésnél 7.000 Volt

Használható tápfeszültség: DC 10,8 V és 15 V között

A készülék ki és bekapcsolása az indítására és leállítására szolgáló elektronikus kontaktussal történik  ( nincs mechanikus ki és bekapcsoló!)

A készülék víz és páramentes helyen használható vagy zárható megfelelő IP védettséggel rendelkező dobozba, szekrénybe szerelhető

A villanypásztor GSM riasztó szolgáltatásai:

Használható: 15.000 Volt bemenő impulzus feszültségig.

Tápfeszültség: DC 12 Volt

A riasztó belső akkumulátorral szerelt, több napig képes működtetni a riasztót a külső üzemi akkumulátor teljes lemerülése esetén vagy a hálózati áram kimaradása után is.

A riasztó figyelmeztet a külső üzemi akkumulátor merülése és lemerülése esetén is, méri az akkumulátor aktuális kapocs feszültségét, amit a felhasználó bármikor lekérdezhet. A riasztó érzékeli az üzemi akkumulátor lekapcsolását (lopását) vagy a hálózati áram hiányát és azt azonnal jelzi a felhasználónak.

Érzékenység állítás lehetősége.

A felhasználó a riasztóba érkező nagyfeszültségű impulzus nagyságához képest, folyamatos szabályzással beállíthatja azt a riasztási szintet ( impulzus csökkenés értékét) amikor az elektronikának riasztást kell generálnia.

Impulzus kimaradás időtartamának, riasztás késleltetés beállítása.

A felhasználó meghatározhatja azt az időtartamot ( másodpercben) amikor is a riasztóba érkező, riasztási szint alatti értékű impulzus folyamatosan hány másodpercig kell kimaradnia, hogy az elektronika riasztást generáljon, lehetséges egy, három vagy hat másodperces késleltetés beállítása.

A rendszernek létezik dupla transzformátoros, kétzónás változata is ami két egymástól függetlenül működő  elektromos biztonsági kerítéshez (2×1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez (2 x 4-5 km karámhoz) egyaránt használható, azok  komplett vezérlésére, riasztás védelmére.