Okos villanypásztor > akkumulátoros és 230/12 Volt hálózati üzemre.

A kifejezetten akkumulátoros és napelemes üzemre kifejlesztett villanypásztor, gondos tervezésének köszönhetően a készülék elektronikája tovább bővíthető 2 x 4,5 Joule kimenő energiát leadni képes teljesítményű villanypásztorrá. Az egyszerűséget és a költséghatékonyságot figyelembe véve a maga nemében egyedül álló a technika, hiszen a felhasználó ebben az esetben 2 db prémium kategóriás villanypásztort kap szinte egy áráért.

Használható elektromos biztonsági kerítésekhez (1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez ( 4-5 km karámhoz) egyaránt. 

Prémium kategóriás villanypásztor adatai:

A készülék Megfelel az EN 60335-2-76 európai szabvány, elektromos kerítés energia ellátók speciális követelményeire vonatkozó előírásainak.

A villanypásztor mikroprocesszor által vezérelt, önszabályzó és többszörösen galvanikusan leválasztott elektronikával szerelt biztonságos készülék, hő megfutás ellen védett és a külső behatásoktól függetlenül, rendkívül stabilan tartja a kimenő impulzus feszültség értékét, annak alakját  valamint a kimenő energia nagyságát.

Kimenő feszültség: 10.000 Volt

Tárolt energia: 7 Joule

Kimenő energia: 500 Ohm standard terhelésen 4,5 Joule

Kimenő feszültség: 500 Ohm standard terhelésnél 7.000 Volt

Használható tápfeszültség: DC 10,8 V és 15 V között. Hálózatról is üzemeltethető 230/12 V DC 5-6 A tápegységről.

A készülék elektronikája a beépített 8-db led segítségével, maximálisan informálja a felhasználót a készülék megfelelő működésének és hibáinak ellenőrzésére.

A készülék ki és bekapcsolása az indítására és leállítására szolgáló elektronikus kontaktussal történik  ( nincs mechanikus ki és bekapcsoló!)  Ezzel a megoldással akár egy független relé kimenettel szerelt GSM kapunyitó  modul segítségével ( pl. kerítés hiba keresés, javítás esetén ) távolról ki és bekapcsolhatóvá tehető a villanypásztor, ingyenes (0 Ft-os) hívással.

A készülék víz és páramentes helyen használható vagy zárható megfelelő IP védettséggel rendelkező dobozba, szekrénybe szerelhető !

 

Kérjen ajánlatot  >  Áfa tartalom 0 %