Kétzónás GSM riasztó és vezérlő szett, dupla transzformátoros prémium kategóriás villanypásztorral. Komplett szerelve, beüzemelésre kész állapotban. 230 V hálózatos és 12 V akkumulátoros-napelemes üzemre

Villanypásztor GSM riasztó kétzónás szett, dupla transzformátorral szerelt (kettő az egyben) prémium kategóriás villanypásztorral, üzemkész állapotban, komplett fémdobozba szerelve, szabotázsvédelemmel, kábel és csatlakozó kivezetésekkel. Használható két egymástól független riasztás védelemmel működő elektromos biztonsági kerítésekhez    (2 x 1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez (2 x 4-5 km karámhoz) egyaránt, vagy a kettő kombinációjához egyszerű és gyors üzembe helyezéssel. Távfelügyeleti rendszerhez is kapcsolható. 

  

A szett ára : Kérjen aktuális ajánlatot

A szett 40 m dupla szigetelésű nagyfeszültségű kábellel szerelve a 2 db villanypásztor trafó kimenet + 2 db karámriasztó bemenet + földelés bekötésére.    

A szett átkapcsolható 230 V-hálózatos és 12V akkumulátoros-napelemes üzemre, egyszerűen egy csatlakozó áthelyezésével.   

A kétzónás GSM riasztó minden olyan hibát képes jelezni, ami az elektromos kerítéseknél keletkezhet. Információk részben vizuálisan is kijelzésre kerülnek a modulokon található ledeken. Riasztás mobiltelefonra, ingyenes hívás formájában és riasztás SMS üzenetben, az üzenet tartalma konkrétan megnevezi a riasztás kiváltás okát, a külső érzékelők riasztás jelzését is (pl. kapunyitás érzékelő stb.).

Riasztás hang fényjelzéssel csatlakozás előkészítéssel, a riasztó indíthat külső intelligens hang és Led fényjelzőt, valamint bekapcsolás állapotjelző Led világítást. Az állatok zavarása esetén a sziréna kikapcsolható vagy működési ideje korlátozható.

Villanypásztor adatai:

Újdonságnak számít a magyar fejlesztésű és jelenleg egyedülálló termék kategóriát képviselő, 2 x 4,5 Joule kimenő energiát leadni képes teljesítményű villanypásztor.    Az egyszerűséget és a költséghatékonyságot figyelembe véve a maga nemében egyedül álló a technika, hiszen az ügyfél 2 db prémium kategóriás villanypásztort kap szinte egy áráért, amit egyetlen gyártó sem részesít előnyben.  A 12 Voltos akkumulátorról is használható ( kettő az egyben ) készülék, két db kimenő transzformátorral szerelt és egymástól függetlenül működő villanypásztort jelent .   

Megfelel az EN 60335-2-76 európai szabvány, elektromos kerítés energia ellátók speciális követelményeire vonatkozó előírásainak.

A dupla transzformátoros villanypásztor mikroprocesszor által vezérelt, önszabályzó és többszörösen galvanikusan leválasztott elektronikával szerelt biztonságos készülék, hő megfutás ellen védett és a külső behatásoktól függetlenül, rendkívül stabilan tartja a kimenő impulzus feszültség értékét és annak alakját, valamint a kimenő energia nagyságát.

Kimenő feszültség: 2×10.000 Volt

Tárolt energia: 2×7 Joule  

Kimenő energia: 500 Ohm standard terhelésen 2×4,5 Joule   

Kimenő feszültség: 500 Ohm standard terhelésnél 2x 7.000 Volt   

Használható tápfeszültség: DC 10,8 V és 15 V között  

A készülék ki és bekapcsolása az indítására és leállítására szolgáló elektronikus kontaktussal történik  ( nincs mechanikus ki és bekapcsoló!)

A készülék víz és páramentes helyen használható vagy zárható megfelelő IP védettséggel rendelkező dobozba, szekrénybe szerelhető        

A kétzónás villanypásztor GSM riasztó szolgáltatásai:

Használható: 15.000 Volt bemenő impulzus feszültségig.

Tápfeszültség: DC 12 Volt

A riasztó belső akkumulátorral szerelt, több napig képes működtetni a riasztót a külső üzemi akkumulátor teljes lemerülése esetén vagy a hálózati áram kimaradása után is.   

A riasztó figyelmeztet a külső üzemi akkumulátor merülése és lemerülése esetén is, méri az akkumulátor aktuális kapocs feszültségét, amit a felhasználó bármikor lekérdezhet. A riasztó érzékeli az üzemi akkumulátor lekapcsolását (lopását) vagy a hálózati áram hiányát és azt azonnal jelzi a felhasználónak.   

Érzékenység állítás lehetősége zónánként.

A felhasználó a riasztóba érkező nagyfeszültségű impulzus nagyságához képest, folyamatos szabályzással beállíthatja azt a  riasztási szintet ( impulzus csökkenés értékét) amikor az elektronikának riasztást kell generálnia.

Impulzus kimaradás időtartamának, riasztás késleltetés beállítása zónánként.

A felhasználó meghatározhatja azt az időtartamot ( másodpercben) amikor is a riasztóba érkező, riasztási szint alatti értékű impulzus folyamatosan hány másodpercig kell kimaradnia, hogy az elektronika riasztást generáljon, lehetséges egy, három vagy hat másodperces késleltetés beállítása.