Ajánlat kérés menete

Ahhoz, hogy az ön igényeihez és anyagi lehetőségeihez mérten a legmagasabb műszaki tartalommal a legkedvezőbb  áron tudjuk  összeállítani elektromos kerítés szettjét,  a kalkulációt, ajánlatot gyorsan,  pontosan és korrekt módon tudjuk  elkészíteni, kérjük közreműködését az alábbi információk továbbításában.

Készítsen egy rajzot, skiccet a védeni kívánt terület, tervezett kerítés nyomvonaláról.

A rajzon tüntesse fel az oldal hosszúságokat (+- 1-2 m) , rajzolja be a kapuk elhelyezkedési pontjait, nyílás méretét és típusát (nyíló, egyszárnyú kétszárnyú, toló kapu) adja meg a kapu oszlopainak a kerítés sarokpontjaihoz és egymáshoz képesti távolságát (ha a kapuk egy oldalra esnek).

Rajzolja be (ha van ) a 230 Volt áramvételezés-csatlakozás pontját,  célszerű a főbejárati kapu közvetlen közelébe kiépíteni.

Adja meg a meglévő kerítés oszlopok egymáshoz képesti távolságát (pl. átlag  2,5-3 m stb.) az oszlop anyagát, keresztmetszeti méreteit.

Készítsen fotókat ( a kerítés belső oldala felől nézve ) közeli, távoli nézetből ( hogy a teljes méret és a kialakítás látható legyen) az összes sarok pont oszlopairól, kerítés oszlopról, törés pontokról,  kapukról, kapu oszlopokról, hosszirányú képet az oldalakról.

Adja meg a kerítés védelem kiépítésének célját. pl. nagy értékű géptároló védelme, tanya, állatfarm stb.

Írja le speciális igényeit a rendszerrel kapcsolatban, kér-e valamilyen költség csökkentő megoldást, pl. akar e részt venni a kerítés építés folyamatában, kér-e közös kivitelezési megoldást stb.

Milyen eszközre kéri a riasztás jelzését, pl. GSM telefonra, hang fényjelzővel, távfelügyeletre stb.

Adja meg ( amennyiben fontos az ön számára ) mekkora összeghatáron belül szeretné megvalósítani elképzeléseit igényeit.

Adja meg elérhetőségét. Név, telefonszám,  e-mail cím.

Az információkat küldje át az info@elektromoskeritesek.hu címre.